Workshop Enneagram
Zou je graag meer inzicht willen hebben in je eigen patronen en gewoontes, waardoor je beter in staat bent om dingen in je leven te veranderen?
Het enneagram is een goed middel om je hierbij te helpen.

In deze inspirerende workshop gaan we bepalen door welk enneagramtype jij wordt aangestuurd. Dit geeft je inzicht in jouw drijfveren. Als je kritisch naar jezelf durft te kijken via je enneagramtype, dan zal het een stuk gemakkelijker worden om je patronen en gewoontes te veranderen.
Na afloop van de workshop krijg je een beschrijving van jouw enneagramtype mee naar huis.

Wil je meer informatie over deze inspirerende workshop stuur dan een mail naar
cocone@hetnet.nl

Foto en enkele reacties van de deelnemers:

Ik heb de workshop weer als erg leerzaam
ervaren. Je word eraan herinnert wie je bent
en waarom je soms dingen doet. Dit na
allemaal vragen om er achter te komen wat
voor type je bent. Dat is soms slikken ook al
weet ik dat je het positief moet zien
(voelen is soms op dat moment en de volgende
dag anders.....bij mij.
Anoniem.

Ik vond de workshop Enneagram die ik afgelopen woensdag bij je heb gevolgd erg leerzaam, verrassend en gezellig. De sfeer was ontspannen.  Je bent duidelijk in je uitleg en weet aan de hand van leuke vragen erachter te komen welk "type" iemand is. Het geeft een stuk duidelijkheid waar je veel aan hebt. Ik vond het een erg geslaagde workshop!
Groetjes Dorien

Je workshop vond ik erg interessant, leerzaam, herkenbaar en soms best confronterend. Je manier van algemene vragen stellen spreekt me erg aan: op een ontspannen wijze kom je er achter bij welk type je hoort. We kregen een beschrijving van het enneagram type mee: heel handig. Ik heb een gezelligeavond gehad!
Murkje