Ervaringen

Ik wou je nog even bedanken voor alles! Ik heb inmiddels werk op St Eustasius in het onderwijs dus mijn toekomstbeeld voor over 10 jaar is nu al werkelijkheid geworden! Fantastisch! En mijn directe collega hier is NLP trainer dus ik kan het niet beter treffen! Nogmaals bedankt! Het ga je goed.

Anoniem, 22 februari 2012

Hartelijk bedankt voor de manier waarop je mij de technieken hebt leren gebruiken. Mede dankzij je inlevingsvermogen ben je erin geslaagd mij op het goede spoor te zetten. De technieken die je me hebt geleerd helpen mij regelmatig om de dingen te zien zoals ze zijn en niet zoals in in mijn hoofd heb zitten, omdat het "rot" gevoel er veel minder is.
Alle technieken die we behandeld hebben komen wel eens van pas en ik merk dat ik er steeds minder tijd voor nodig heb.
Het gaat al bijna vanzelf. Het leukste is dat je je dat soms niet eens beseft.
Veel succes met je praktijk en we houden contact.
gr. Hans

Het gaat goed met mij, ik heb best veel gehad aan de NLP sessies. Pas soms nog technieken toe, op moeilijke momenten. Wat ik er ook van geleerd heb is dat ik zelf veel in de hand kan hebben hoe ik mij voel. Die techniek van dat gevoel omdraaien, eerst bij mij dan zwart en dan rood,
dat helpt mij altijd. Dan laat ik het ook los.
Anoniem

Het gaat goed met me, met mezelf n mijn relatie/gezin. De  NLP technieken gebruik ik niet dagelijks, maar wl als het zinvol/nodig is.  De omdraaitechniek en de anti-relativeringstechniek gebruik ik zelf het meest. die kan ik ook meteen uitvoeren n met succes. Voor de zwart-wit
terugspoeltechniek moet ik cht even gaan zitten en nadenken hoe die ook  alweer moest.
Het meest positieve voor mijzelf is, dat ik gevoelens/stemmingen eerder herken en ernaar "luister" waardoor ik ze zo nodig kan omzetten in prettigere gevoelens. Het zogenaamde slechte gevoel neemt veel minder/geen bezit meer van me. Ik  neem mezelf meer serieus en bepaal zelf meer of ik het gevoel van dat moment waardevol vind of dat ik het wil stoppen.
groetjes en succes met je praktijk verder!
Denise

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, stuur dan een mail naar
cocone@hetnet.nl, voor een gratis en vrijblijvend gesprek of bel 058-2886841.